Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Delegacion në Göppingen - Stuttgart: Mundësi Biznesi dhe Hyrje në Treg për Kompani Gjermane

26. Prill

Hollësi

Datë:
26. Prill
Veprimtari Kategori:

Vendi ku mbahet

Göppingen, Stuttgart
Gjermani

Organizatorë

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare
IHK-Bezirkskammer Göppingen