Roli i ESG në transformimin e kompanive

OEGJK ka publikuar një shkrim të titulluar "Roli i ESG në transformimin e kompanive". Ky publikim hulumton rëndësinë e kriterieve të cilësisë mjedisore, shoqërore dhe qeverisëse (ESG) në procesin e zhvillimit të bizneseve. Analizohet si kompanitë që i integrojnë këto kritere në strategjitë e tyre mund të ndërtojnë përfitime afatgjata duke promovuar ndërmarrjet e përgjegjshme, që ndikojnë pozitivisht në mjedisin dhe shoqërinë në të cilën operojnë. Ky publikim sjell një analizë thelbësore dhe shembuj konkrete që tregojnë se si përputhja me standardet ESG mund të ndihmojë në krijimin e vlerës të qëndrueshme dhe të zgjerueshme për ndërmarrjet.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË