Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane.

Rezultatet e anketës, që zhvillohet në 16 shtete të Evropës së Mesme dhe Lindore në duke përfshirë edhe Kosovën, u prezantua para zëvëndësambasadorit gjerman Jan-Axel Voss dhe Ministres së  Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari.

Sipas anketës 42% e kompanive presin përmirësim të situatës në sektorin e tyre,

  • dhe 79% do të investonin përsëri në Kosovë. Kosova nga anketa është renditur e 19ta si vend investimi, e që tregon se duhet të punohet në imazhin e jashtëm të Kosovës.

Për më shumë mund të lexoni këtu.