Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Business After Hours

October 12, 2022 @ 5:00 pm - 7:00 pm

OEGJK ka kënaqësinë të ju ftojë në eventin “Business After Hours” i cili do të mbahet me datë 12 Tetor nga ora 17:00 deri ora 19:00 në Sonder, rr. Mitrovica nr.19, Prishtinë, për lokacionin e saktë klikoni këtu.

 

Këtë muaj janë të ftuar përfaqësuesit nga Zyra e BE-së, z. Alessandro Bianciardi – Deputy Head of Cooperation Section dhe znj. Daniela Huhmann – Team Leader / Economic Development Team – Cooperation Section,

të cilët do të kenë rastin që të informojnë kompanitë tona anëtare se çfarë perkrahje ofron Zyra e BE-së në Kosovë për kompanitë me fokus te grantet por edhe për format tjera të përkrahjes.

 

Shpenzimet do të mbulohen nga secili prej jush.

 

Business After Hours do të mbahet të Mërkuren e dytë të secilit muaj.

Details

Date:
October 12, 2022
Time:
5:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Organizer

OEGJK