Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK-së Nora Hasani, mbajti një takim informues me përfaqësuesin e partisë gjermane CDU, ne Parlamentin e Hamburgut z. David Erklap.

Gjatë takimit u diskutua për Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare dhe misionin e saj, dhe bashkëpunimin ekonomik gjermano-kosovar.