Drejtoresha Menaxhuese e OEGJK është takuar me deputetin e parlamentit të Hamburgut nga partia SPD në Komisionin Rinia dhe Europa, zëdhënës për Europën Juglindore, Sami Musa.

Gjatë takimit u diskutua rreth ekonomisë në Kosovë dhe atë që Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ofron për bizneset në Kosovë dhe Gjermani.