Takimi me Presidentin e Shoqatës German Mittelstand

Me datë 30.04.2021 Drejtoresha e OEGJK-së, Nora Hasani mbajti një takim virtual me presidentin e Shoqatës German Mittelstand, z. Keck.

Drejtoresha e OEGJK-së e informojë shoqatën rreth Kosovës si vend për investime dhe për anëtarët e saj.

Gjatë bisedës u diskutuan modalitetet e bashkëpunimit në organizimin e takimeve B2B.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË