SUBEX -Supplier Balkan Expo/ 15. – 16.11.2022, in Skopje / Nordmazedonien

Subex është një platformë për mundësitë e bashkëpunimit dhe takime B2B me kompani gjermane që operojnë në rajon, si dhe me kompani nga vendet e Ballkanit Perëndimor, në industrinë e lehtë (metali, plastika, druri, ushqimi dhe pija, industria tekstilore) dhe sektori i TIK-ut.

Ju mund të merrni pjesë si blerës ose furnizues potencial në këtë ngjarje, dhe gjithashtu keni mundësinë të merrni me qira një stendë ekspozitive me 20% zbritje, nëse jeni anëtar i KDWV-së.

Për më shumë informacione, vizitoni faqen e informacionit: subex-b2b.com

Për Kosovën, ju lutem kontaktoni info@oegjk.org ose +383 38 600 880.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË