A po kërkoni punëtorë të rinj, me cilësi të larta dhe të talentuar dhe dëshironi t'i lidhin ata me shpejtësi për kompanitë e juaj në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe veçanërisht në Kosovë?

Programi i bursave i Ekonomisë Gjerman ofron kompanisë tuaj një mundësi të shkëlqyeshme dhe të thjeshtë për të fituar punëtorë të rinj të kualifikuar me cilësi të larta nga Europa Juglindore për një përdorim më vonë nën kompanitë e vajzave të tua ose partnerët tuaj në rajon.

Që nga viti 2003, programi i bursave i Biznesit Gjerman ka promovuar zhvillimin profesional të të rinjve të kualifikuar nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Kroacia, Mal i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbia. Suksesi i plotë i programit tregohet nga reagimet pozitive të shumë kompanive të përfshira dhe rrugët e premtuara profesionale të ish-bursistëve.

Në 19 vitet e kaluara, mbi 250 kompani kanë trajnuar dhe punësuar rreth 950 studentë dhe të sapograduar në kuadër të programit. Ju mund të gjeni një pasqyrë të kompanive që kanë marrë pjesë në program këtu.

Bëhuni pjesë e historisë së suksesit dhe regjistrohuni deri më 31 janar 2023 në: https://bit.ly/3TSGXXI

Më shumë informacione për programin e bursave mund të gjeni në: www.stipendienprogramm.de

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË