Raport i anketimit për klimën e biznesit dhe investimeve në Kosovë 2023

Jemi të lumtur të mundemi ta ndajmë me ju raportin për anketën tonë mbi klimën e biznesit dhe investimet në Kosovë për vitin 2023.

Klikoni këtupër të parë raportin e plotë ose për ta shkarkuar.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË