Intervistë: Paratë e diasporës si të investohen në Kosovë?

Drejtoresha e OEGJK-së, Nora Hasani dhe Florin Kelmendi nga kompania anëtare e OEGJK-së Imbus Peja (investim nga Diaspora) u intervistuan nga Visar Krasniqi për RTK Story -paratë e diasporës si të investohen në Kosovë?

Intervistën e plotë mund ta gjeni këtu.

Në këtë emision citohen dhe studimet e OEGJK, që janë mbështetur nga Qeveria gjermane, respektivisht giz/DIMAK:

Studimin mbi Rolin e diasporës së Kosovës në ekonominë dhe zhvillimin  social të atdheut  – realizuar nga Kantar/Index Kosova

Studimi për investimet e diasporës dhe investimeve të huaja direkte nga  Gjermania  – realizuar nga Deloitte

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË