Manuali për investitorët e huaj

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare dhe Konrad-Adenauer-Stiftung publikojnë “Manualin për Investitorët e Huaj“, i cili synon t’i ndihmojë investitorët potencialë për të mësuar më shumë rreth arsyeve për të investuar në Kosovë. Udhëzuesi përfshin mjedisin ligjor dhe rregullator me të cilin do të përballen investitorët kur investojnë në Kosovë.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË