Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Info Sesion: Mundësitë e aplikimit dhe pjesëmarrjes së kompanive vendore në panaire që organizohen nga vendet e DACH

6. Korrik 2023 | 10:00 - 12:00

Hollësi

Datë:
6. Korrik 2023
Kohë:
10:00 - 12:00
Veprimtari Kategori:

organizator

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare
Phone
+383 38 600 880
Email
info@oegjk.org
Shfaq faqen i organizator