Po ngarkohet Evente

« Krejt Evente

  • Ky event ka kaluar.

Shfaqja e filmit dokumentar të Deutsche Welle për mashtrimet në Kosovë, dhe diskutim me anëtarët e Clean Call Alliance

20. Dhjetor 2023

Hollësi

Datë:
20. Dhjetor 2023
Kategoritë:
,

organizator

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare
Phone
+383 38 600 880
Email
info@oegjk.org
Shfaq faqen i organizator