RRITJA E KAPACITETEVE KONKURRUESE PËRMES DIGJITALIZIMIT TË PROCESEVE TË BIZNESIT NË KOSOVË

Në kuadër të Green Digital Week, është publikuar një analizë, e cila është krijuar në bashkëpunim mes OEGJK-së, Institutit Riinvest, EBRD-së dhe Bankës Pro Credit.

Raporti flet për rritjen e kapaciteteve konkurruese përmes digjitalizimit të proceseve të biznesit në Kosovë dhe mënyrat se si do të duhet lehtësuar dhe avancuar politikat dhe veprimet drejt digjitalizimit të proceseve të biznesit për komunitetin e NVM-ve në Kosovë.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË