Einkaufsinitiative Westbalkan / 06.12.2022 in Stuttgart

Initiativa e Blejës së Ballkanit Perëndimor organizohet nga Shoqata Federale për Menaxhimin e Materialeve, Blerjes dhe Logjistikës (BME) dhe AKH-të e rajonit të Ballkanit Perëndimor në emër të Ministrisë Federale të Ekonomisë dhe Veprimtarisë Klimatike (BMWK).

Baza e kësaj ngjarje është përputhshmëria B2B, ku blerësit gjermanë takohen me furnizues të zgjedhur nga vendet e Ballkanit Perëndimor (Kroacia, Bosnja-Hercegovina, Sllovenia, Serbia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Shqipëria dhe Kosova). 52 blerës gjermanë janë regjistruar për këtë ngjarje. Pas përfundimit të procesit të seleksionit, të gjithë blerësit e regjistruar nga BME-ja marrin një pasqyrë të furnizuesve të mundshëm dhe një zgjedhje individuale që i përshtatet kompanisë së tyre. Aplikoni për takimet B2B me kompanitë gjermane dhe rritni eksportin tuaj!

Për Kosovën, ju lutem kontaktoni info@oegjk.org ose +383 38 600 880.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË