Raport i anketimit për klimën e biznesit dhe investimeve në Kosovë 2023

 

Jemi të lumtur të mundemi ta ndajmë me ju raportin për anketën tonë mbi klimën e biznesit dhe investimet në Kosovë për vitin 2023.

Klikoni këtu për të parë raportin e plotë ose për ta shkarkuar.