Kuvendi i 10. i Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare

 

 

OEGJK mbajti kuvendin e 10. Zgjedhor të anëtarëve të bordit me datë 07,07,2021.

 

 

Kryetar i Bordit me mandat dy vjeçar, sikur e parasheh edhe statuti, nëpërmes votimit të fshehur, është zgjedhur Besnik Beqiri pronar i Kerasan.

 

Anëtarë tjerë të bordit të OEGJK-së, përmes votimit të fshehur, u zgjodhën:

 

Eriola Bibolli – ProCredit Bank / Zv. Kryetare e Bordit

Yll Dushi – ND-Pay / Përgjegjës për thesarin

Fadil Hoxha- Jaha Group/ Anëtar Bordi

Shqipe Dushi – DHL/ Anëtare Bordi

René Eschemann – Banka Gjermane për Zhvillim KfW/ Anëtare Bordi

Visar Dobroshi – Recura/ Anëtar Bordi

Ju urojmë punë të mbarë gjatë mandatit 2 vjeçar në OEGJK.

 

Ky event u përkrah nga ProCredit Bank Kosova, DHL Kosova dhe Railtrans.

Foto Galeria

 

Fotograf: Arbër Berisha