Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane.

Prezantimi i të gjeturave të anketës së Odave Ekonomike Gjermane. Rezultatet e anketës, që zhvillohet në 16 shtete të Evropës së Mesme dhe Lindore në duke përfshirë edhe Kosovën, u prezantua para zëvëndësambasadorit gjerman Jan-Axel Voss dhe Ministres së  Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari. Sipas anketës 42% e kompanive presin përmirësim të situatës në…

Kuvendi i 10. i Anëtarëve të OEGJK-së

Kuvendi i 10. i Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare     OEGJK mbajti kuvendin e 10. Zgjedhor të anëtarëve të bordit me datë 07,07,2021.     Kryetar i Bordit me mandat dy vjeçar, sikur e parasheh edhe statuti, nëpërmes votimit të fshehur, është zgjedhur Besnik Beqiri pronar i Kerasan.   Anëtarë tjerë të bordit të OEGJK-së, përmes…

Komunikatë ‘Anketa e Odave Ekonomike Gjermane’

Me datë 1 korrik 2021 do të prezantohen rezultatet e anketimit vjetor të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGJK) për klimën e biznesit dhe investimeve në Kosovë Gjatë prezantimit të rezultateve do të shpalosen më shumë detaje rreth këtyre pikave dhe më gjerë: Situata ekonomike dhe pritjet e bizneseve Punësimi dhe investimet Kriza e shkaktuar nga pandemia Covid-19…

Të Enjteve në 13! Platforma ‘mDigitalAccounting

Çdo të enjte, në orën 13 prezantojmë platforma që ua lehtësojnë mënyrën e të bërit biznes kompanive anëtare. Më 10.06 Melita&Partners mbajtën takim informues për Kontabilitet Digjital dhe të prezantuan platformën ‘mDigitalAccounting’. mDigitalAccounting – është platformë moderne e kontabilitetit virtual e bazuar në teknologjitë më të avancuara të kontabilitetit dhe bashkëpunimit në cloud që lidhin pronarët…