Rekomandimet nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare për Strategjinë për Energjinë 2022-2031

Rekomandimet nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare për Strategjinë për Energjinë 2022-2031   Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare me datë 31 Maj ka përcjellur te Ministrja e Ekonomisë Artane Rizvanolli rekomandimet për Strategjinë për Energjinë 2022-2031. OEGJK është shumë aktive në avokimin e çështjeve që kanë të bëjnë me energjinë, ku në vitin 2019 me mbështetjen e GIZ-it ka…

Konkurs për Koordinator/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për koordinator/e.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në gjuhën shqipe dhe…

Konkurs për Zyrtar/e për Këshillim Ligjor

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për zyrtar/e për këshillim ligjor.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në…

Konkurs për Praktikant/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për praktikant/e.   Çka ofrojmë ne: ➡ Praktikë 3-6 muaj, me pagesë të rregullt mujore ➡ Mentorim ➡ Ambient atraktiv dhe modern të punës, në qendër të Prishtinës ➡ Nëse jeni student ofrojmë orar fleksibil të punës, mundësi kombinimi të orarit nga zyra dhe shtëpia ➡ Ne…

Shpallje Publike për Shprehje të Interesit

SHPALLJE PUBLIKE PËR SHPREHJE TË INTERESIT   Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare fton individët/kompanitë të cilët ofrojnë konsulencë në fushën e energjisë efiçiente (me fokus në ndërtim, energjia efiçiente në ndërtesa). Pala e kontraktuar do ta përpilojë një analizë të tregut në fushën e energjisë efiçiente në Kosovë. Analiza do të shërbejë si dokument për përdorim zyrtar…

Termat e Referencës (TeR): konsulencë për mbajtjen e një seminari për planifikim strategjik për OEGJK

OEGJK është duke kërkuar konsulencë për mbajtjen e një seminari për planifikim strategjik.   Qëllimi dhe fokusi i detyrës janë të ofrojë mbështetje teknike, strategjike dhe lehtësuese për të mundësuar përditësimin e planit strategjik të OEGJK. Një aspekt kyç i konsulencës është përgatitja dhe mbajtja e një seminari dy ditor të planifikimit strategjik me bordin…

Takim me Kryetarin e Komunës së Podujevës

Takim me Kryetarin e Komunës së Podujevës

Kryetari i Bordit të OEGJK-së Besnik Beqiri bashkë me Marigona Kamerollin, këshilltare për investitorët gjermanë, pritën në takim kryetarin e komunës së Podjuevës për të diskutuar rreth mundësvie të investimeve të huaja në komunën e Podujevës dhe mundësive për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes OEGJK-së dhe komunës.