Novus bëhet anëtar Premium në Odën Ekonomike Gjermano-Kosovare 

NOVUS është një kompani e orientuar drejt shërbimit, duke ju siguruar klientëve një përzierje të shërbimeve këshilluese dhe zgjidhjeve teknologjike për të adresuar në mënyrë efektive nevojat sfiduese të ditëve të sotme.

NOVUS ofron:
📌Consulting
📌Digital solutions
📌Cybersecurity

Për të mësuar më shumë nga shërbimet e kompanisë Novus klikoni këtu: https://novus.consulting/about.html

Jeta dhe ekonomia nuk duhet të ndalen!

Kompania jonë anëtare Frakton për punën nga shtëpia: “Përvoja e gjatë në punën online me klientë nga jashtë, e ka bërë më të lehtë përvetësimin e të njejtës metodologji të punës edhe në ambientet e shtëpive të stafit tonë. Në këtë mënyrë është rritur siguria për ekipën edhe njëkohësisht ka vazhduar shërbimi për klientët. Në…

Anëtari ynë Premium Training Center Meister nënshkuan marrëveshje bashkëpunimi me Bosch Rexroth

Marrëveshje bashkëpunimi për hapjen e qendrave të trajnimit me kompaninë Bosch Rexroth. Me datë 12.09.2019 në Wurzburg të Gjermanisë është nënshkuar memorandum mirëkuptimi me kompaninë e mirënjohur gjermane Bosch Rexroth AG, Drive&Control Academy si partner për Kosove dhe Shqipëri në ofrimin e trajnimeve ne fushën e Mekatronikës, Hidraulikës dhe teknologjinë industriale 4.0. Bashkëpunimi përfshin ofrimin e…

Kompania anëtare Albed merr pjesë në MOW – Die Messe fürs Möbelbusiness

Kompania anëtare e OEGJK-së, Albed aktualisht është pjesëmarrëse në panairin ndërkombëtar të mobiljeve në Gjermani MOW – Die Messe fürs Möbelbusiness (Messezentrum Bad Salzuflen).

Produktet #madeinkosova nga Albed do të jenë të ekspozuara deri në datën 19.09.

OEGJK i dëshiron shumë suksese Albed-it!

Më shumë informacione rreth eventit mund të gjeni këtu:
https://www.facebook.com/events/1101930433326271/

Prezantim nga Horn&Co. Group

Horn & Co. Group si përfaqësues nga qendra kryesore e kompanisë në Gjermani si dhe anëtare e OEGJK-së ka mbajtur nje prezantim për anëtarët e tjerë të Odës. Tema e këtij prezantimi ishte optimizimi i proceseve përmes shërbimeve të laboratorëve. Kompania Horn&Co. Group është e ndarë në 4 divizione, ndër to Shërbimet Industriale, Reciklimi dhe Konsultimi…

IMM Köln: Kompanitë anëtare të OEGJK-së prezantojnë produktet e tyre 

Kompanitë anëtare të OEGJK-së Albed, Graniti dhe Ventius kanë marrë pjesë në panairin e mobiljerisë dhe enterierit IMM në Köln/ Gjermani. Kompanitë anëtare të Odës kanë prezantuar produktet e tyre, si: kuzhina, dhoma të fjetjes, divanë, tryeza, karrige, dysheke dhe elemente të ndryshme për enterier. Kompanitë kosovare në këtë panair ekspozojnë për të tretin vit…

‘’Inspektimit, Auditimit dhe Rëndësinë e Sistemeve Inteligjente të Transportit’’

Anëtari i OEGJK-së Kolegji Tempulli, më 25.1., organizon e Konferencës së 6-të ndërkombëtare të Inspektimit, Auditimit dhe Rëndësinë e Sistemeve Inteligjente të Transportit. Në kuadër të kësaj konference, më 26. dhe 27.1. do të mbahet Festivali Ndërkombëtar i Sigurisë së Jetës “Life Safety Fest” në Kosovë. Ky festival synon paraqitjen e filmave të shkurtër me…

Cacttus nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Anëtari i OEGJK-së Cacttus nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me fakultetin e inxhinierisë elektrike dhe kompjuterike-FIEK. Qëllimi i kësaj marrëveshje është angazhimi i studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në punë praktike në CACTTUS. Përveç kësaj marrëveshje CACTTUS bashkëpunon edhe me Cacttus Education duke iu dhënë mundësi studentëve të talentuar të praktikojnë njohuritë teorike në…