Konkurs për Koordinator/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për koordinator/e.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në gjuhën shqipe dhe…

Konkurs për Zyrtar/e për Këshillim Ligjor

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për zyrtar/e për këshillim ligjor.   Çka ofrojmë ne: ✓Mentorim ✓Ambient atraktiv dhe modern i punës, në qendër tëPrishtinës ✓Sigurim shëndetësor për ty dhe familjen tënde ✓Mundësi zhvillimi personal dhe profesional   Nëse jeni të interesuar për punë tek ne, luteni ta dërgoni një letër motivuese në…

Konkurs për Praktikant/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për praktikant/e.   Çka ofrojmë ne: ➡ Praktikë 3-6 muaj, me pagesë të rregullt mujore ➡ Mentorim ➡ Ambient atraktiv dhe modern të punës, në qendër të Prishtinës ➡ Nëse jeni student ofrojmë orar fleksibil të punës, mundësi kombinimi të orarit nga zyra dhe shtëpia ➡ Ne…

Konkurs për Praktikant/e

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare ka shpallur të hapur konkursin për praktikant/e.   Çka ofrojmë ne: ✓ Praktikë 3-6 muaj, me pagesë të rregullt mujore ✓ Mentorim ✓ Ambient atraktiv dhe modern të punës, në qendër të Prishtinës ✓ Orar fleksibil i punës, mundësi kombinimi të orarit nga zyra dhe shtëpia, në veçanti për studentët, meqë balanci ndërmjet…

Konkurs: Zyrtar/e për politika dhe projekte 

Specifikimet: Konkurs A dëshiron të punosh në një ambient të këndshëm pune? Aty ku çmohet dhe inkurajohet kreativiteti dhe mendimi yt?Një vend pune që të jep mundësi të zhvillohesh në aspektin profesional? Eja, bëhu pjesë e ekipës tonë!    OEGJK kërkon një ekonomist/e për pozitën Zyrtar/e për politika e projekte (orar i plotë). Apliko duke dërguar…

Jemi në kërkim të ekspertëve / trajnerëve për Modulin e parë ”ExportPromotionCourses”

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare kërkon të identifikojë trajnerë të kualifikuar / ekspertët lokal për të kryer punëtori për kursin #ExportPromotion me 30 pjesëmarrës / në seminar, për 6 ditë pune (qershor-gusht) për tema të ndryshme. Çdo trajner duhet të përgatisë dhe të kryejë një seminar njëditor për një temë të caktuar Secili trajner kërkohet të përgatisë…