Takim me Kryetarin e Komunës së Podujevës

Takim me Kryetarin e Komunës së Podujevës

Kryetari i Bordit të OEGJK-së Besnik Beqiri bashkë me Marigona Kamerollin, këshilltare për investitorët gjermanë, pritën në takim kryetarin e komunës së Podjuevës për të diskutuar rreth mundësvie të investimeve të huaja në komunën e Podujevës dhe mundësive për bashkëpunim të mëtutjeshëm në mes OEGJK-së dhe komunës.

OEGJK dhe MDA kanë arritur marrëveshje

OEGJK dhe MDA kanë arritur marrëveshje OEGJK dhe MDA kanë arritur marrëveshje e cila ka për qëllim rritjen e cilësisë së shërbimeve në mbështetje të eksportit të anëtarëve (mallra dhe shërbime). OEGJK dhe MDA synojnë që të lehtësojnë procesin e Eksportit dhe Inteligjencës së Tregut të Jashtëm. Rreth këtij shërbimi OEGJK dhe MDA mbajtën një…

Publikimet e OEGJK-së në Forumin Ekonomik të Zvicrës

Publikimet e OEGJK-së në Forumin Ekonomik të Zvicrës Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani mori me vete dy  publikimet e OEGJK-së “Manuali për Investitorët e Huaj” si dhe broshura “Republic of Kosovo, Facts and Figures”, të realizuara në bashkëpunim me fondacionin gjerman Konrad-Adenauer-Stiftung në Forumin Ekonomik të Zvicrës. Këto publikime permbajnë informacione mbi Kosovën…

OEGJK në takim me Zyren e BE-së

OEGJK në takim me Zyren e BE-së Me datën 08.09.2021 është mbajtur takimi konsultativ në mes të përfaqësuesve të Zyres së BE-së dhe përfaqësuesve të komunitetit të biznesit dhe shoqërisë civile në kuadër të Nënkomitetit të MSA-së për Ekonomi, Çështje Financiare dhe Statistika. Sytrime Dervisholli ka përfaqësuar OEGJK-në në takim ku ndër të tjera theksoi…