OEGJK fton kompanitë kosovare të marrin pjesë në takime B2B me kompani gjermane

OEGJK fton kompanitë kosovare të marrin pjesë në takime B2B me kompani gjermane   Nën kujdesin e Ministrisë Federale të Ekonomisë dhe Energjisë të Republikës Federale të Gjermanisë (BMWi), do të mbahet Konferenca e shtatë “Iniciativa për gjetjen e kompanive-furnizuese nga vendet e Ballkanit Perëndimor për kompanitë prodhuese gjermane“.   Kjo ngjarje është pjesë e projektit të…