IHK Dresden – Kosovë: Një vend atraktiv për kompanitë dhe investorët gjermane

Në bashkëpunim me IHK Dresden, KDWV ka publikuar në Shtator 2023 një raport mbi Kosovën si një vend ekonomik në revistën "Außenwirtschaftsnachrichten" të IHK. Raporti është i disponueshëm vetëm në gjuhën gjermane.

NA VIZITONI

Zyra e OEGJK-së:

Icon Tower (Kati 9)
Icon Tower, 10000 Prishtinë, Kosovë

E hënë - e premte: 08:00 - 17:00
Na kontaktoni për të caktuar terminin tuaj.

NA NDIQNI NË