Swinto

Missbrauch melden

Swinto Banner

Swinto është produkt i kompanisë Swinto Sh.a, e cila operon në Zvicër dhe Kosovë, dhe është e licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës si Institucion Financiar Jo-Bankar.

Platforma digjitale Swinto ofron shërbime të ndryshme financiare, si: transfere pa kosto dhe të menjëhershme brenda ekosistemit Swinto, mënyra të sofistikuara pagesash, konvertime valutore me kushte preferenciale dhe shërbime të tjera që lidhen me financat digjitale. Swinto synon të krijojë një ekosistem që është i qëndrueshëm për klientët dhe partnerët duke ofruar qasje të shpejtë dhe efikase në shërbimet moderne financiare.

Kjo do të thotë që ne nuk jemi thjesht një produkt, ne jemi një komunitet në përmirësimin e financave brenda një platforme të gjerë, ku të gjithë mund të marrin pjesë dhe të përfitojnë duke formuar një lidhje të përbashkët. Bashkohuni me ne dhe bëhuni pjesë e këtij ekosistemi të ri financiar.

Karte

Kontaktinformationen

Unternehmen kontaktieren