Sharrcem Sh.p.k.

Missbrauch melden

SHARRCEM_LOGO

Kompania Sharrcem Sh.p.k. me seli ne Han te Elezit, merret me prodhimin e materialit ndertimore – Cimentove, dhe mbulon tregun e Kosoves dhe me gjere. Kompania eshte e themeluar qe nga viti 1952 ne periudhen e Ish- Jugosllavise, e deri me sot qe eshte pjese e grupit Titan nga Athina – Greqia. Produktet qe i prodhon kompania Sharrcem jane te gjitha te certifikuara sipas Standardeve me te larta Europjane dhe Boterore, nga Agjensite perkatese vendore dhe nderkombetare. Produktet e Sharrcem jane me nje cilesi te larte, gje qe deshmojne dhe vitet e shumta te eksperiences ne kete fushe.

Karte

Kontaktinformationen

Unternehmen kontaktieren