KERASAN

Missbrauch melden

Kerasan Logo

KERASAN ofron produkte nga markat më të njohura evropiane, në kategoritë dinamike të pajisjeve sanitare: Hansgrohe, Axor, Gamadecor, Noken, Duravit, Tece, Sonia dhe Vitra; pllaka: Porcelanosa, Emil, Venis; gurë natyralë: L’Antic Colonial dhe parket: Haro.

KERASAN karakterizohet nga BEAUTY, i zbuluar përmes koncepteve të tilla si frymëzimi, evokimi, pastërtia dhe natyra, të cilat paraqesin kategori të produkteve kryesore që ne ofrojmë: pllaka, parket / parket laminat, pajisje sanitare dhe gurë natyralë. Produkte të ndryshme që unifikojnë cilësinë, bukurinë dhe inovacionin, janë në dispozicion dhe në ekran në ekspozitën tonë ekskluzive.

Karte

Kontaktinformationen

Telefon
E-Mailadresse
Website

Unternehmen kontaktieren