Binni Sh.p.k

Missbrauch melden

BINNI Logo

Kompani Binni eshte themeluar ne vitin 1989 si biznes familjar. Me nje pune te palodhshme biznesi yne mbijetoj kohen e viteve te 90-ta. Keshtu pas vitit 1999 ne ringjallem biznesin duke investuar ne teknologji dhe staf, te cilin e tranjnuam pothuajse tersisht vet, duke ju falenderuar punes tone disavjeqare ne Gjermani. Sot kompania jone eshte lidere ne industrine e drurit jo vetem ne Kosove por edhe ne rajon. Ne kemi sot nje staf shume profesional dhe nje teknologji bashkkohore. Duke ju falenderuar kesaj ne kemi arritur qe sot te jemi prezent me produktet tona edhe ne tregjet evropiane dhe ate me 40 % te shitjeve te pergjithshme, qe ka edhe trend te rritjes. Produktet qe ne i eksportojme jane Dyer dhe dritare nga PVC, Dyer nga Druri,Kuzhina, Dhoma gjumi dhe te gjitha llojet e interierit.

Karte

Kontaktinformationen

Telefon
E-Mailadresse
Website

Unternehmen kontaktieren