advantx

Missbrauch melden

advantx Logo

Advantx u themelua në vitin 2018, nga vellezerit Zeka, të cilet pas një përvoje mbi 10 vjeqare në treg, ku kanë punuar në projektet më të medha në Kosovë, vendosën ta hapin kompaninë Advantx.

Deshira për të sfiduar vetën dhe kreativiteti që klienteve të ju ofrojnë zgjidhje sa më optimale për problemet e tyre kompleke ishte faktori kryesor që ndikoj ne themelim të kompanisë. U kujdesem qe nga emri Advantx, që ne esencë do të thotë që bashkëpunimi me ne është një avantazh i pa kufijshëm për ju.

Karte

Kontaktinformationen

Unternehmen kontaktieren