Vizitë tek kompanitë anëtare

Përfaqësueset e OEGJK-së vizituan kompaninë anëtare Lirimi Group.

Qëllimi i vizitës ishte për të parë nga afër procesin e punës në këtë kompani dhe për të ofruar mundësitë e reja të bashkëpunimit me tregun Gjerman.