Koleget tona Marigona Mustafa-Kamerolli dhe Greta Kazia vizituan Missini Sweets!

Kompania anetarë premium e OEGJK-së, gjatë vitit 2019 ka hapur 4 pika të reja në Kosovë!

📌Suharekë
📌Prishtinë
📌Vushtrri dhe
📌Mitrovicë

Tani kanë gjithsej 15 pika në mbarë Kosovën dhe kanë krijuar kredibilitet shumë të lartë tek te gjithë klientët falë punës së pandalshme për të sjellur gjithmonë risi nga më të ndryshmet, ëmbëlsira, deserte, cokollate artizanale dhe bakllava.

Missini Sweets njihet për kualitetin e lartë të garantuar e të çertifikuar të produkteve të cilat i prodhon dhe i shërben nëpër pikat e veta, njihet për korrektësi dhe për çmimet më të mira në vend!

Risija më e fundit është shërbimi i catering-ut në kuader të Missini Kitchen&Sweets, të cilin do e përdorim edhe ne gjatë
#KDWVSommerfest2019!

Në i përgezojmë për punen dhe i urojmë suksese!

Për më shumë informata vizitoni web-faqen:
http://www.missinisweets.com/Home/Index