Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

ZUKA PLUS

Fabrika "ZUKA PLUS” është një nga kompanit më serioze për prodhimin e dyerve & dritareve nga plastika dhe alumini në Kosovë. ZUKA PLUS ofron dyer & dritare cilësore nga profilet gjermane SCHUCO, ALU PLAST, SALAMANDER me teknologji prodhimi 2022.

Prodhim PVC
Rr.Musa Shehu Bernice e Eperme Prishtine
Logo e kompanisë
044 123 996
044 123 996
www.zukaplus.com
Behar Zuka