Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

WINTECH

WINTECH bën prodhimin e Dyerve, Dritareve dhe Roletave nga PVC dhe Alumini, prodhimin e Fasadave nga xhami dhe Fasadave Ventiluese, Perpunimin e te gjitha llojeve te xhamit, rrethojave nga xhami e alumini.

Prodhimin e PVC
Parku Industrial ne Drenas, 42°36'07.4"N 20°57'36.7"E, Drenas 13000
Logo e kompanisë
+38349130248
https://wintech-va.com/rks/