Change your cover photo
Change your cover photo
Velanis Kosova ka krijuar platformën dixhitale financiare, Swinto, si aplikacion që ofron transferta falas dhe të menjëhershme.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Velanis Kosova sha

Velanis Kosova është licensuar si Institucion Financiar Jo-Bankar në Gusht të vitit 2021, e krijuar nga një ekip prej 5 profesionistësh me eksperiencë në Banka, Menaxhment, Ndërmarrësi, dhe Zhvillime Teknologjike. Objektiva parësore e Velanis është te ofrojë zgjidhje të vazhdueshme për problemet e përditshme që lidhen me sektorin financiar.

Velanis Kosova ka krijuar platformën dixhitale financiare, Swinto, si aplikacion që ofron transferta falas dhe të menjëhershme. Gjithashtu, përmes teknologjisë inovative, ofron mënyra të sofistikuara pagese me QR kode, dhe kurse të shkelqyera të këmbimit valutor.

Fintech
Rr. Anton Cetta Nr.5a, Prishtine
Logo e kompanisë
+383 48 30 30 21
/
+383 48 30 30 44
swinto.com
Dardan Berisha