Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

VAM BEND sh.p.k.

Kompani e specializuar për prerjen, lakimin dhe përpunimin e armaturës

Përpunimi i metaleve
Çagllavicë p.n., Graçanicë
Logo e kompanisë
+383 38 726 043
+383 49 337 678
www.vamtrade.com
Arianit Ismaili arianit@vamtrade.com Dardan Kastrati dardan@vamtrade.com