Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Tretek Sh.p.k.

Historia jonë filloi në 2015 në Prishtinë. Në atë kohë ne ishim tre zhvillues që filluam ndërtimin e softuerëve në një zyrë të vogël në sheshin e qytetit. Sot, ne jemi të privilegjuar që kemi lidhje me shumë klientë në Evropë dhe jemi të kënaqur për dobinë e aplikacioneve që përdoren në punën e tyre të përditshme.
Logoja jonë frymëzohet nga kllapat që përdoren në punën e përditshme të programuesve dhe pikë paraqesin bite të cilat janë sasia më e vogël e të dhënave në një kompjuter. Emri "tretek" vjen nga "tre" që është numri 3 dhe "tek" që është formë e shkurtër e teknologjisë në shqip

Logo e kompanisë
www.tretek.io