Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Stone Castle Vineyards and Winery L.L.C.

Stone Castle Vineyards And Winery është një perlë e fshehur në zemër të Luginës së Rahovecit. Është një pronë private, që përfshin më shumë se 2200 hektarë vreshta dhe tokë premium. Veraria është ndërtuar në vitin 1952 dhe që nga viti 2006 është në pronësi dhe operim të Familjes Gecaj.
Pas privatizimit të Stone Castle në vitin 2006, kompania u fokusua në zgjerimin e pranisë së saj në tregun vendas, si dhe atë ndërkombëtarë. Duke pasur një vizion dhe strategji të qartë për të ardhmen dhe duke qenë e përkushtuar, kompania ka arritur të pozicionojë veten dhe produktet e saj shumë mirë në tregun vendas. Si rezultat i verërave të cilësisë së lartë dhe shërbimit superior, pjesa e saj e tregut në tregun kosovar është mbi 65% të tregut të përgjithshëm. Përveç pranisë së brendshme, qëllimi kryesor i kantinës është të arrijë një pjesë më të madhe në tregjet evropiane dhe të tjera ndërkombëtare. Falë përkushtimit të pronarit të saj për produkte dhe investime superiore, z. Rrustem Gecaj, kantina e verës ka arritur të arrijë rajone të reja si Evropa, Azia, Afrika dhe tregu amerikan. Stone Castle Vineyards and Winery eksporton produktet e saja në Gjermani, Zvicër, Holandë, Suedi, Kroaci, Shqipëri, dhe së shpejti sërish do të jetë në tregun e Mbretërisë së Bashkuar.

Prodhimi
Bernjaka P.N. Rahovec, Kosovo
Logo e kompanisë
029 276 053
049 938 638
http://www. stonecastlewine.com
Teuta Kurshumlija