Change your cover photo
Upload
Speeex
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Speeex

SPEEEX LLC është themeluar në vitin 2008, dhe tashmë ka bërë 6 pika në të gjithë territorin e Kosovës.
SPEEEX ofron shërbime cilësore, inovative dhe të personalizuara për cdo klient, duke ofruar zgjidhje në fushat e BPO, trajnimeve, marketingut dhe shërbimeve të web-it.
Kjo kompani ka certifikuar sistemin e saj menaxherial me katër standardet më të larta të industrisë së BPO (Business Process Outsourcing).

049 491 649
www.speeex.com