Change your cover photo
Change your cover photo
SOWI Kosovo është një ndërmarrje e përbashkët Kosovare, Gjermane, Izraelite që shërben si platformë ekspertësh vendor dhe ndërkombëtar në fushën e energjisë së ripërtrishme.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

SOWI KOSOVO

SOWI Kosovo Sh.P.K. është një ndërmarrje e përbashkët Kosovare, Gjermane dhe Izraelite që shërben si platformë ekspertësh vendor dhe ndërkombëtar në fushën e energjisë së ripërtrishme dhe zhvillimit të biznesit. SOWI Kosovo është ofrues i plotë i shërbime, të profesionalizuar në disejnimin, ndërtimin, financimin dhe operimin me pajisje të energjise.

Mujo Ulqinaku, No.10, 10000 Prishtinë
Logo e kompanisë
+38349802999
www.sowikosovo.com
Rrona Musliu