Change your cover photo
Upload
Sharrcem
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Sharrcem

Kompania Sharrcem Sh.p.k. me seli ne Han te Elezit, merret me prodhimin e materialit ndertimore – Cimentove, dhe mbulon tregun e Kosoves dhe me gjere. Kompania eshte e themeluar qe nga viti 1952 ne periudhen e Ish- Jugosllavise, e deri me sot qe eshte pjese e grupit Titan nga Athina – Greqia. Produktet qe i prodhon kompania Sharrcem jane te gjitha te certifikuara sipas Standardeve me te larta Europjane dhe Boterore, nga Agjensite perkatese vendore dhe nderkombetare. Produktet e Sharrcem jane me nje cilesi te larte, gje qe deshmojne dhe vitet e shumta te eksperiences ne kete fushe.

Ndertimtari
Hani i Elezit, Republika e Kosovës
Logo e kompanisë
00381290385500
00381290385500
00381290385500
arteni@hotmail.com; besa.ramadani@sharrcem.com; arian.qamili@sharrcem.com
www.sharrcem.com
Arian Qamili