Change your cover photo
Change your cover photo
RZZ Law është një kompani që ofron shërbime ligjore në Kosovë dhe në rajon. Ne i bëjmë klientët tonë të ndjehen të sigurt në çdo aktivitet që ndërmarrin.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

RZZ Law

RZZ Law është kompani me një ekip avokatësh të cilët janë të besojnë se ndershmëria është themelore për të ndërtuar marrëdhënie të gjata afariste.
Secili nga avokatët e kompanisë kanë ekspertizë në fushë të caktuar dhe i mundësojnë klientëve të kanë një shërbim gjithëpërfshirës dhe të menaxhojnë rrezikun e tyre ligjor në mënyrë adekuate.

Kompania ofron shërbime ligjore në të drejtën e Biznesit, të Kontratave, në Prokurim Publik, Paluajtshmëri, Banka dhe Financa, Sigurime, dhe Penale.

Ligjore
Rr. Fehmi Agani 138/5 Prishtinë, 10 000 Kosovë
Logo e kompanisë
+383 44 480 616
+383 44 480 616
https://rzzlaw.com
Fatos Zeqiri