Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Rec-Kos sh.p.k.

REC-KOS SHPK eshte nje kompani qe grumbullon dhe klasifikon metalet sekundare dhe i proceson ato me tej per prodhime te reja .REC-KOS SHPK kryesisht eshte nje eksportues i metaleve te ricikluara, bleres i mbeturinave te metalit ne Kosove,duke i perpunuar metalet e vjetra per ri-perdorim dhe shitje te lendes se pare ne shkritore dhe fabrika te perpunimit te celikut. REC-KOS SHPK ofron te gjitha llojet e metaleve me ngjyre dhe ato pa ngjyre te perdorur e qe jane per riciklim,selekton metalet duke filluar prej hekurit dhe celikut e ate te aluminit, bakrit, plumbit, zinkut dhe metale tjera te riciklueshme. Historia e kompanise REC-KOS SHPK ka filluar qysh ne vitin 2000 si nje kompani RICIKLIMI dhe ne vitin 2008 formohet REC-KOS SHPK. Sot REC-KOS SHPK funksionon si nje nder kompanit me te medha ne Kosove per perpunimin e metaleve me ngjyre dhe ato pa ngjyre. REC-KOS SHPK eshte i perkushtuar ndaj qendrueshmerise se mjedisit.Ne e njohim rendesine e mbrojtjes se burimeve natyrore te planetit tone dhe fokusi yne gjithmone do te mbetet i njejte – qasja strategjike ne menaxhimin inteligjent te burimeve dhe ri-perdorim.Te gjitha proceset tona jane te pademshme per ambijentin dhe gjithmone perpiqemi qe te permbushim standardet me te larta ne kontrollimin e cilesise.

Grumbullim,perpunim dhe tregti e metaleve me ngjyre dhe pa ngjyre
Fushe Kosove,Pajazit Islami 186
Logo e kompanisë
+381(0)38 721 294
+381(0)38 721 295
+377 45 999 821
reckos.shpk@gmail.com
www.reckos.net
Sevdai Ahmeti