Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Pro Credit Bank

Banka ProCredit është bankë komerciale e orientuar drejt zhvillimit. Ne ofrojmë shërbime cilësore për bizneset e vogla dhe të mesme si dhe për klientët privatë që kanë kapacitet për të kursyer dhe preferojnë të bankojnë përmes kanaleve elektronike. Në operacionet tona ne i përmbahemi një numri të caktuar parimesh bazë: ne vlerësojmë transparencën gjatë komunikimit me klientët tanë, nuk promovojmë kredi konsumuese, jemi të përkushtuar në uljen e ndotjes mjedisore si dhe ofrojmë shërbime të cilat janë të bazuara në gjendjen e çdo klienti si dhe në analizën e shëndoshë financiare.

Adresa: Rr. Xhorxh Bush nr. 26 - 10000 Prishtina, Kosova
Logo e kompanisë
038/555 777 049/555 555
kos.info@procredit-group.com eriola.bibolli@procredit-group.com ; visar.pacarada@procredit-group.com Shpresa.laci@procredit-group.com Argjira.Kadrijaj@procredit-group.com Albena.Carkaxhiu@procredit-group.com
www.procredit-group.com