Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Plastika SH.P.K.

Kompania PLASTIKA është kompani private e themeluar në vitin 1992, nga z. Astrit Shabani.
Kompania PLASTIKA Sh.P.K është kompania e parë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni që bënë riciklimin e mbeturinave të folisë dhe plastikës si lëndë të parë për prodhimin e folisë për bujqësi, ndërtimtari, si dhe prodhimin e Termo folisë dhe Stretch folisë. Kompania PLASTIKA ka një staf prej 90 anëtarësh, duke përfshirë menaxhmentin, stafin administrativ dhe punëtorët në prodhim.

Të gjitha makineritë janë prodhime Evropiane të cilat garantojnë kualitetin e produkteve tona.

Kompania PLASTIKA eksporton në disa tregje evropiane dhe rajonale, duke përfshirë: Shqipëri, Sërbi, Maqedoni, Bosne, Mali i Zi, Rumani, Greqi, Bullgari, Kroaci, Itali, Slloveni, Qipro, Slloveni, Maltë, Gjermani, dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Prodhimtaria dhe produktet menaxhohen në bazë te standardeve për cilesi ISO 9001, ISO 14001 dhe CE.

Riciklim dhe prodhim i folive të plastikës
Rr. Nena Tereze nr. 325, 12000 Fushe Kosove
Logo e kompanisë
+383 38 534549
+383 45 281723
www.plastika-ks.com
Ardit Shabani