Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

NUKA sh,p,k

Shitje me shumic dhe pakice
Prodhim Textilit

Textilit
Adresa 1.Mbretresha Teutë Nr 2, Mitrovicë 2.Cagllavicë km 4 Prishtine- Ferizaj ,
Logo e kompanisë
www.nukaroup.com
Bekim Nuka