Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Muri Plast Sh.p.k

Kompania Muri Plast eshte themeluar me 19 Gusht 1999, ben prodhimin e dyerve dhe dritareve nga pvc plastika roleta dhe xhama. Muri Plast eshte kompani eksportuese ne te gjitha shtetet e Europes, e qertifikuar per kualitetin e produkve nga TUV Gjermani. Furnizuesit tane te lendes se pare jane kompani prestigjioze Gjermane si aluplast, Roto, Exte, Hoppe, Gutman etj.

Prodhim dyer, dritare, roleta, xhama
Rr. Sahit Krasniqi 1 Bukosh, Suhareke
Logo e kompanisë
+383 43 77 77 87
www.muriplast.com
Agron Sopa