Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Mikroni ELD

Kompania Mikroni-ELD daton se operuari qe nga vitet 2000, si biznes trashigues familjar.
Fillimishte duke filluar me nje number fillestar te punetoreve prej 2, te cilet vazhduan ashtu si eshte me se miri traditen dhe ariten te marrin besimin e nje numer te konsiderueshem te bizneseve te cilet vazhdimishte kerkonin ndihmen tek Mikroni.
Pasiqe kerkesat vazhdimishte rriteshin,tani ishte nevoja per fuqine punetore te cilen ne kohe rekorde arritem sigurimin edhe te dy puntoreve ne repartin e prodhimit,duke forcuar dinamiken dhe kapacitetin e prodhimit.
Dhe keshtu kerkese pas kerkese dhe nevojat per makineri sa vinin e shtoheshin, ku si hap tjeter nga kompania ishte furnizimi me makineri prodhuese me te avansuar.Gje e cila ndodhi dhe ne puntori arrijne edhe 4 makinerite gdhendese te cilat gjithashtu kerkonin edhe 4 puntore shtese te cilet vetem se ishin para kontraktuar dhe me te mberritur makinerite edhe at u aktivizuan dhe keshtu stafi numoronte 8 punetor.Zgjerimi I prodhimtarise ndodhi pikerishte me furnizimin e ketyre makinerive dhe rritjes se stafit prodhues,ku nga viti 2011 e tutje kompania jone tanime me emer per zgjidhje te shpejte dhe te duhur arrijne marreveshje me shume kompani te industrive te ndryshme per mirembajtjen dhe prodhimin e pjeseve te ndryshme per makinerite e tyre te renda dhe te lehta si dhe makinerite prodhuese.
Viteve te fundit,ne kemi nje bashkepunim te mire edhe me disa kompani nga Maqedonia,Shqiperia .Zgjerimi I teritorit te veprimit dhe kerkesat e shumta,prap paraqiten nevojen per makineri dhe staf,te cilet pas kerkeses tone u paraqiten dhe ne vendosem qe pas blerjes se 5 makinave tjera prodhuese te punosojme dhe 8 persona tjetre te cilet e derguan numrin ne 16 puntor
Tanime me nje mbulushmeri te tregut ne Kosove rreth 70% Mikroni synonte tregun Europian, ku per ne qe shume e lehte pasiqe e denim se kemi kualitetit dhe experiencen,por edhe ne kete hap shume te rendesishem ishte e domosdoshem blerja e 3 ose 4 CNC makenerive te gjenerates se re 2019 te cilen ia arritem dhe gjithashtu sebashku me keto makineri te reja, ne arritem te sigurojme dhe 2 operator te tyre ku tanime ne Kompanine Mikroni-ELD jane te punesuar 18 puntore ne repartin e prodhimit,dhe 2 ne administrtrate dhe Marketing
Vlene te thuhet se tani jemi exportues ne tregun Gjerman dhe Zvecerran, ku kemi kontrata me disa kompani, dhe bashkepunimi duket te jete I knaqshem.Gjithashtuemi te pajisur me certifikatat ISO te domosdoshme.
Kompania jone ofron sherbimete prodhimit si: Ingranazhe te ndryshme me te gjitha llojet e materialeve, forma te ndryshme,si dhe te gjitha pjeset tjera speciale te cilat prodhohen me teknologijne e re CNC.
Mikroni-ELD do te jete ne sherbimin tuaj, hap pas hapi !

Mikroni-ELD Ferizaj, 70000 Rep.Kosovo
Logo e kompanisë
+38345553388
+38349100782
contact@mikroni-eld.com sales@mikroni-eld.com cnc@mikroni-eld.com
www.mikroni-eld.com