Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Metadan Limited dega Kosove Metadan Limited dega Kosove

Në MetDaan, ne po ndërtojmë një kulturë ku njerëzit e mahnitshëm mund të lulëzojnë, të mësojnë dhe të bëjnë vazhdimisht punën e tyre më të mirë. Nëse jeni gati të rritni karrierën tuaj dhe të frymëzoni miliona gra, bashkohuni me ne.

Media
Rruga Tirana, OB-C3/41, Prishtina 10000Rruga Tirana, OB-C3/41, Prishtina 10000
Logo e kompanisë
https://metdaan.media/careers/