Change your cover photo
Change your cover photo
Kompani në fushën e përpunimit të metalit me gdhendje
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

MAKROTEK SH.P.K

Makrotek është një kompani krejt e re, e themeluar nga një grup
të inxhinierëve të rinj dhe punëtorë me bazë në Kosovë.

Makrotek ofron mallra të përpunimit të metaleve kryesisht me gdhendje
me makineritë më të fundit CNC te brendit Gjerman Dmg Mori.

Ekipi ynë përbëhet nga ekspertë dhe profesionistë të rinj:
-Inxhinier te makinerise
-Specialistë CNC

Metal perpunuese
Rr. Sali Ceku Nr,32
Logo e kompanisë
049230594
Ardian Lusnjani